Etusivu > Kaikki > GarageBand ja iCloud

GarageBand ja iCloud

Kun GarageBandin kappale lähetetään iCloudiin, kappale alkaa näkyä ohjelmassa kaikissa IOS-laitteissa (iPad, iPhone 4 tai uudempi), jotka käyttävät samaa iCloud-tunnusta. Näin työtä voi jatkaa toisella iPadillä tai iPhonella missä päin maailmaa tahansa.

1. Varmista, että GarageBandissä on otettu iCloud käyttöön. Se tapahtuu niin, että mene sivulle Omat kappaleet, täppää siellä plus-merkkiä (+) ja täppää sitten Käytä iCloudia päälle. (Kuva 1).

Kuva 1. iCloudin kytkeminen päälle GarageBandissä.

2. Kun sitten haluat ladata kappaleen iCloudiin, täppää Muokkaa-painiketta ja valitse sitten haluamasi kappale (tai kappaleet). Paina sitten ylävalikossa iCloud-kuvaketta (pilven kuva) ja Lähetä kappale iCloudiin. (Kuva 2)

Kuva 2. Kappaleen lähettäminen iCloudiin.

Kuva 3. Kappale latautuu iCloudiin. Kun lataaminen on valmis, kappaleen kuvakkeen oikeaan yläkulmaan tulee pilven kuva.

3. Kun GarageBand avataan toisessa IOS-laitteessa (ja Garagebandissä myös otettu iCloud käyttöön), kappale alkaa näkyä sivulla Omat kappaleet. Sen oikeassa yläkulmassa on vihreä nuoli merkkinä siitä, että kappaletta ei ole vielä ladattu tähän laitteeseen. Kun täppäät kappaletta, se alkaa latautua. Jatkossa aina, kun lopetat kappaleen muokkaamisen, muutokset lähetetään automaattisesti iCloudiin.

4. Kappaleen voi poistaa iCloudista samalla tavalla, kuin se lähetettiinkin: Omat kappaleet -sivun oikeassa yläkulmassa täppää Muokkaa-painiketta, valitse sitten poistettava kappale ja täppää pilven kuvaa. Ohjelma ehdottaa Poista kappale iCloudista, joten täppää sitä.

Huom! On tärkeää muistaa, että GarageBandin tiedostot voivat olla suuriakin (laulun pituudesta ja raitojen määrästä riippuen), joten tallennustila voi jossain vaiheessa täyttyä. Sen vuoksi turhiksi käyneet kappaleet kannattaa aina heti poistaa iCloudista.

Kuva 4. Kappaleen kuvakkeen oikeassa yläkulmassa on pilven kuva merkkinä siitä, että lataus iCloudiin on suoritettu. Poistu lopuksi muokkaustilasta täppäämällä ikkunan oikeassa yläkulmassa Valmis-painiketta.

Mainokset
Kategoriat:Kaikki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: