Etusivu > Kaikki > Uutissyöte

Uutissyöte

Uutissyöte on käyttäjän oma ”seinä”, johon saa näkyviin tiettyjä uutisia toisten käyttäjien toimista. Tässä videossa esitellään tarkemmin, mitä se tarkoittaa.

Mainokset
Kategoriat:Kaikki
 1. Henri Karjalainen
  14.12.2014 19:21

  Hei, näkyvätkö uutissyötteen tekstit kaikille organisaation (@eduouka.fi) henkilöille? Mitä ilmeisimmin Sivustojen keskustelut eivät näy muille kuin niille, joille Sivusto on jaettu?

  • 15.12.2014 10:47

   Juuri noin. Uutissyöte on vähän saman tyyppinen kuin Twitterin ”seinä”. Siellä voi käyttää hashtagejä (tunnisteita), joilla eri ihmisten viestejä voi myös hakea. Klikkaa ”Uutissyöte”, klikkaa ”Tunnisteet” (tai sitä lukua siinä), klikkaa ”* Seuraa” ja aloita kirjoittamalla #-merkki. Avautuu lista käytössä olevista tunnisteista. Aina, kun järjestelmään luodaan uusi tunnus, se tulee näkymään tuolle listalle. Valitse joku tunniste ja sitten rivin lopussa klikkaa pukkia. Tunniste liitettiin sinulle seurattaviin. Klikkaamalla tunnistetta siinä, näet sillä merkityt kommentit. Voit myös lopettaa tunnisteiden seuraamisen, joten kannattaa kokeilla rohkeasti. Siellä ei vielä ole kovin paljon kirjoituksia.

   Sivustojen keskustelualueet eivät näy muille kuin sivustojen jäsenille, mutta sivustojen Uutissyötteet kyllä näkyvät. Uutissyöte ja Keskustelualue ovat siis eri asioita.

 1. 2.9.2014 11:28

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: